Blue Point Kedi - Two Featured Available Kittens. 1630 likes 1 talking about this.


Our Lovely Blue Colourpoint British Shorthair Britisch Kurzhaar Bkh Katzen Kurzhaar Katzen

İyi seyirler Abone olmayı ve Beğenmeyi Unutmayınbriti.

Blue point kedi. Harem Silver Cattery-Scottishfold ve Straight kediler. Scottish Fold British Shorthair. The Blue Point Himalayan has blue eyes just like the Siamese although this is a cat breed with distinctive long-hair that seems quite similar to the Persian cat.

A good blue point should have points that are a dense soft and gentle shade of blue not grey and slate coloured not pale blue and wishy-washy nor dark blue and harsh. Diğer Irklar 9 Adet. Erkek ve Dişi.

Cat kedi scottish kitten kediler kediveyavruları yavrukedi tatlı cute sweet sweety animal hayvanlar hayvan kedi kediler kedit kediri kedis. E-mail Us Kitten Application One Kitten VS. Scottish Fold blue point ve British yavru kediler çok sağlıklı 4 adet yavru kedi ücretsiz sahiplendirme ya.

Blue Point Himalayan Kitten. Türkiyede İngiliz Kedisi dünya genelinde ise Blue Point ismiyle bilinir. WCF kayıtlı secereli ve sağlık karnesi pasaport belgeleri ni ben istenirse çıkartıyorum ırk ve saglık garantili olarak teslim edileceklerdir.

1 00 4. The colour should be evenly washed across the mask ears legs and tail. Honest Estimate not guarantee adult weight.

SCOTİSH FOLD VE BRİTİSH SHORTHAİR KEDİ EVİ. 2 Aylıktan Küçük. June 13 2019.

Blue Point with Tabby Mix Blue Point Siamese cat with a mix of Tabby have adorably colored cream or light greybluish fur that is ornamented with stripes either appearing a lot darker in color or something that comes off as blue-grey. Blue golden erkek british shorthair yeni yuvasına gitmeye hazır. Umarım bir faydasını görürsünüz.

Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz. Blue point kedi. Anasayfa British Shorthair en özel blue point british shorthair yavrularımız geldi.

DAISY Blue point BRI a33 25 Kasım 2020 0. Cins Kedi Sahiplendirme Platformu. Bluepoint kedi.

HOLLY Blue Point SFS a33 25 Mayıs 2017 4. Himalaya RedBlue Point Chinchilla Silver Scottish Fold. BU İLAN YAYINDA DEĞİLDİR.

Bu içeriğin görüş ve bilgilerin yanlışlık eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Kedi Satış hiçbir şekilde sorumlu. British Shorthair dünya genelinde en çok bilinen kedi türlerinin başında geliyor. Kedim doğurdu9 adet sağlıklı yavru kedi doğurdu.

7-8 lbs ALL kittens are spayed or neutered before leaving. Kedilerimiz 20 gun sonra sutten kesilicektir kesilince teslim edilicektir. AKTİF DİĞER KATEGORİ İLANLARINI.

950 Price does not include shipping 400 or fixing fee 100 Size. 3 Comments 1 Share. Harem Silver Cattery-Scottishfold ve Straight kediler is with Meyyid Efendi.

Holly ve Gregin bebekleri 20 Ocak 2021 Tarihinde dünyaya geldiler. HG5 Batın 18 Şubat 2021 0. Wimpy Cat Houseun asil üyesi Holly yurt dışından aramıza katıldı.

ORJİNAL BRİTİSH SHORTHAİR YAVRUSU. Scottish foldblue pointbritish shorthair vs cins kedi alicamucuk fiyat verenler yazmasintel. Body colour should be a.

İLAN SÜRESİ SONA ERDİ. Bu ilan 1 ay önce yayınlandı. A blue point Siamese has a striking and aesthetically pleasing colour that is quite unlike any other coat colour in Siamese.

Karabük cins kedi Kastamonuzonguldakbartın. Evde kedi bakımına ve kullanılan malzemeye dair her şeye değindik. Kedi temizliğinde neler yapmanız ve nelere dikkat etmeniz gerektiğini detaylı bir şekilde anlattık Umarım videonun faydası olur.

En özel blue point british shorthair yavrularımız geldi. Wimpy Cat Houseun blue point güzeli Daisy kendi torunlarımızdan biri. 0543 387 55 90 Satılık erkek scottish fold ve british shorthair yavrular beyaz blue point ve blue yavrularımdan almak isterseniz telefondan ulaşmanız rica olunur DKED.

Kedi Satış da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik görüş ve bilgilerin doğruluğu eksiksiz ve değişmez olduğu yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Minyatür patiler kedi evi Bursa. Cattery Kedi Evi scottish british Shorthair July 17 2017 cats cat kitten britishshorthair blue point male yavru yavrukedi bursa nilüfer kedimiz icin bize ulaşın 05321623086.

Orjinal british shorthair yavrusu blue point ankara aşılı pasaportlu iletişim emre demir 0554 479 00 48.


1 Kedi 1 Kopek Sahiplenme Ilanlari 2021 Scottish Fold Kedi Kediler Ve Yavrulari


Siamese Kitty Cat Blue Point Blue Eyes Patitas Kedi Ci K Kedi


Balloon Shaped Blue Point Kedi


The Nursery Blue Tabby Colourpoints British Shorthair Cats Baby Cats British Shorthair


Asaf Petgo Kedi Cat Kediler Cats Kedikunyesi Kediaksesuar Isimlik Isimlikolye Tasma Tasmakolye Keditasmasi Peta Pet Accessories Pet Tarantula Pets


How About No British Shorthair Colorpoint Blue Point Cat British Shorthair Cats British Shorthair


Satilik Scottish Fold Panosundaki Pin


Winston Churchill Snowqueen British Shorthair Blue Silver Shaded Point Manzara


Blue Colourpoint British Pretty Cats Beautiful Cats Cute Cats


Cat Panosundaki Pin


Cute Simba Iceberg Grace She Is Scottish Straight Blue Point Girl Professional Cattery Simba Iceberg Http Www Simba Iceb Cats Cattery Cat Scottish Fold



British Shorthair Colourpoint Cats And Kittens British Shorthair Beautiful Cats


Instagram Photo By Evcil Yavru Kediler Apr 24 2016 At 8 09pm Utc


Related Posts