Beyaz Chinchilla Kedi - SAFKAN IRK GARANTİLİ CHİNCLLA. Bembeyaz chinchilla yavru kedişler.


Hayvanlar Tiffanie Kedisi Persian Cat White Persian Cat Cats

Harem Silver Cattery-Scottishfold ve Straight kediler is with Meyyid Efendi.

Beyaz chinchilla kedi. Daha 35 aylıktır ve 2 ay boyunca anne sütüyle beslenmiştir. Bu kedi cinsi her ne kadar İran kedisinin bir varyasyonu olarak görülse de burunları İran kedisi kadar basık değildir. Sevimli Ufaklık yeni Yuvasini arıyor Uygun brtish scotishlonghair yavrular.

Tuvalet eğitimleri va. Merhaba dişi kedim için ömürlük yuva arıyorum. Satılık damızlık chinchilla veya komple.

1528 likes 15 talking about this. Kurumamayı sorunsuz yemektedirler ve kuma tuvalet alışkanlıklarını annelerinden çok küçükken öğrendiler. Chinchilla kedilerinin en büyük özelliği ise bu eşsiz güzellikteki tüyleridir.

Bu yüzden oldukça dirayetli ve sağlıklıdır. Safkan Exotic Shorthair Scottish Fold Chinchilla ırkı kedi yavrularımıza yeni aileler bulmak için kurduğumuz sayfamıza. Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan bilgi içerik ve görselin gerçekliği orijinalliği güvenilirliği ve doğruluğuna.

Tuvalet kum eğitimimiz bulunmaktar. Yavru safkan Chinchilla Kediler. Chinchilla yavru kedi gümüş renginde.

Ücretsiz kedi ilanları verebilir yavru Chinchilla sahiplenebilir ve ilanları açabilirsiniz. Orada firma yada şahıs verdiği bilgiler ile kendini kurumsal yada bireysel yapısını güvenirliğini size anlatmaktadır. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.

Beyaz kürklerinin üzerinde gümüş ya da altın renginde parıltılı gölgeler vardır. Yavruuzun ic ve dış parazitleri yapılmıştır pasaport kimliklidir 2 Aylık Chinchilla cinsi kedi ilan. Akdeniz Mersin İçel.

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle. Beyaz chinchilla kedi Fiyat Görüşülür Biri erkek biri dişi olan 11ayında olan beyaz chinchilla yavrularımız sahiplendirilecektirKısırlaştırma yapılmamıştıraşıları tamdır. Adana ve mersin illlerinde sahiplendirilecekler.

Gözleri de oldukça büyüktür. Mesaj atarak yavrumuzun son durumu hakkında bilgi alabilirsiniz. Turkiyenin onde gelen yetistiricilerinden ottoman Sultân cattery ve golden palace cattery ortalığı ile yurt dışından getirilmis safkan kediler.

B 3 Aylık İran Kedisi cinsi kedi ilan. Chinchilla cinsi 2021-2022 yavru kedi fiyatları 700 TL ile 4500 TL fiyat aralığı satıcılar tarafından ortalama verildiği görülmektedir. Karşıyaka PetEvet KöpekKedi Otel Pansiyon.

June 13 2019. 01 Ekim 2021. Bu ilan 3 hafta.

Blue point chinchilla erkek yavrular. SAF IRK PERSİAN KEDİSİ YAVRULARI. Bu kedi ırkı çok eski bir ırka dayanır.

500 500 Akdeniz Mersin İçel. Dünyalar güzeli beyaz erkek İran - Chinchilla yavrusu. 2715 likes 6 talking about this.

AAA PLUS CHİNCLLA SAFKAN. İlan no 3001595 3001595. Sahibine bağlı olan Chinchilla Kedileri çok sevecen ve arkadaş canlısıdırlar.

10 Mart doğumlu. İran ve Exotic Kediler. Beyaz Scottish fold british shorthair father of cats kedi babası.

Ilginiz için teşekkürlerkızımıza beyaz chinchilla erkek kedi eş arıyoruz. İran chinchilla kedi. Zeki ve sakin yumuşak başlı bir kedidir.

Göz renkleri ise mavi. Himalaya RedBlue Point Chinchilla Silver Scottish Fold. Aynı zamanda whatsappdan mesaj atarak yavrumuzun güncel.

3 Comments 1 Share. Chinchilla Kedisi karakter olarak da daha çok İran Kedisine benzer. Kedilerin zeytin için deli olmasının nedeni zeytinin yapısında bulunan ve kedilerin çıldırdığı kedi nanesi bitkisinde de olan bir kimyasal bileşik.

Bu tür bir çiftleşme talep etmemizin sebebi yavruların kalıtsal hastalıklara maruz kalmadan doğup yaşayabilmesidir. Cep 535 742 26 68. Chinchilla Cats bakımı veÖzellikleritavsiye edilen kedi mamasıhttpsebayto2Uxm7Sm.

03042021 doğumlu 1 erkek beyaz-2 dişi yavrularımız İç parazitleri ve 2 karma aşıları yapıldı Anne ve Baba silver Kendi kedilerimin yavrularıdır. İlan sahibine mesaj gönder. Kedi ve köpeklerimiz hakkında almak istediğiniz fiyat bilgisini telefon ile tarafımıza ulaşarak alabilirsiniz.

Kedilerimizin ense damlaları vardır. Beyaz chinchilla kar beyaz renkli gözlü chinchilla 1 adet dişi yavru kedimiz ev ortamında yetişmiş olup kuru mama yiyor wc kum alışkanlığı edindi yeni yuvasına g. Adana ve mersin illlerine sahiplendirileceklerdir.

Beyaz Yavru Chinchilla Fiyat. CHİNCHİLLA BEYAZ YAVRU KEDİ RENKLİ GÖZLÜ DİŞİ. Çok akıllı aşıları yapıldı.

BU İLAN YAYINDA DEĞİLDİR. WhatsApp 535 742 26 68. Bembeyaz chinchilla yavru kedişler.

Annesi İran Persian babası Chinchilladır. İran Kedilerinin tembel yapılarına oranla daha hareketli ve oyuncu olan Chinchilla Kedileri özellikle tek bir sahibi benimser ve ona daha sıkı bağlanır. Chinchilla Kedi Karakteri.

Yayınlanan chinchilla kedi sahibinden ilanları aracılığıyla kedinizi sahiplenebilir ve uysal melek görünümlü sempatik ve çekici bu kedi ırkıyla hayatınızı paylaşabilirsiniz. Orange Angora kedisi olan güzeller güzeli TARÇINın maceraları. Blue golden erkek british shorthair yeni yuvasına gitmeye hazır.

Üyelerimizin sayfasını mutlaka detaylı inceleyiniz. Harem Silver Cattery-Scottishfold ve Straight kediler. Saf Iran Chinchilla Kedisi Yavrulari.

Hayvanlar alemi Evcil hayvanlar Kedi ilanları. Exotic Shorthair Scottish Fold Chinchilla TR Bursa. İran Kedisi 51 Adet.

Size satış yapan yerler ile iletişim kurduktan sonra güncel bilgiler şeklinde fiyat bilgisini veriyoruz. GİRİŞ YAP Email veya Kullanıcı Adı. Chinchilla dişi 2 aylık.


British Chinchilla Cat Krasivye Koshki Koshki Dikie


Cat Breeds Characteristics Cat Breeds Cats Cat Pics


Chinchilla Kedisi Kediblog Beautiful Cats Cute Baby Animals Cute Animal Photos


Frosty Cute Cats Cats Kittens


Chinchilla Essendon Vet Clinic Persian Kittens Beautiful Cats Cat Breeds


Pin Em Cats


Kitty Kitten Cutecat Chinchillacat Silverpersian Animals Kitten Girl Witecat Smallkitten Smallkitty Kediri Cat Animal Chinchillapersian Chinchil


Chinchilla Resimleri Kedi Resim


Animals Kitten Persiancat Beautifulcat Chinchillasilver Baby Persiancat Chinchillapersian Chinchillacat Silverpersian


Chinchilla Kedisi Kediblog Sevimli Kediler Kedi Iran Kedisi


Silver Shaded Chinchilla Scottish Fold British Long Hair Kittens Pretty Cats Kittens Cute Cats


Silver Tabby Chinchilla Male Cat White Background Cats Tabby Cat Cute Cats


Persanne Chinchilla Persian Cat Angora Cats Cats


404 Not Found Cat Ages Cute Cats Cat Portraits


Related Posts