Beyaz Cins Kedi - Aksine pek çok cinsten kedi smokin deseni taşıyabilir. Page Transparency See More.


Musait British Shorthair Disi Sut Beyaz Safkan Ingiliz Kedisi Bu Prensesimiz Ile Ilgileniyorsaniz Sahip Olmak Yada Hakkinda Daha Cats Animals British

Kısacası Smokin Kedi bir cins adı değil.

Beyaz cins kedi. Kaliteli bir platform için güncel fiyatları. Siyah beyaz dört bacaklı bir arkadaşa başlamadan önce bu. İlanınızı kısa süre içerisinde binlerce kişiye ulaştırabilir ilan sahipleri ile iletişim kurabilirsiniz.

197 people follow this. KediAjans ücretsiz cins kedi sokak kedisi sahiplendirme ilanları açabileceğiniz bir ilan platformudur. Sahiplendirme ve satılık ilanları ile PetShop ve sahibinden cins yavru kedi bulabileceğiniz sahiplenme ya da kedimi nerede satabilirim ve satmak istiyorum diyenler için yeni üye herkese ücretsiz ilan hakkı veren harika bir siteyiz.

Merhaba arkadaşlarYavru kedilerimiz 3 haftalık oldu2 aylık olunca kedi sahiplendirme yapılacakKedi yavrusu miyavlamasıYavru Scottish Fold kedilerimiz çok. Saf tatlı ve bir o kadarda şirin olan beyaz kediler için en güzel kedi isimlerini sizler için listeledik. İzin verilen renkler uzmanlarca.

Smokinin göğsü ve boynu buna iyi bir örnektir. Klasik kedi renkleri ve desenleri dışında hem farklı hem de asil bir görünüme sahip olan kediler pek çok kedi sever için beyaz kediler. Siyah beyaz gri gibi genel olarak daha çok tek renkli tüyleri olduğu gibi bu tüyler oldukça kısa ve hafiften de kıvırcıktır.

Karlı bir tüy topu kedi sahipleniyorsanız en iyi ismi seçmek istersiniz. Ya da biz onu biraz dik tüylere sahip olarak da yorumlayabiliriz. İlan 0 Alışveriş Sepetim 0 Üye ol.

See actions taken by the. Chinchilla çoğu uluslararası kedi kuruluşu tarafından bir cins olarak kabul edilmemekle birlikte dünyada en popüler kedi cinsleri arasındadır. Evcil hayvanlar arasında en fazla ilgi görenler kediler olmakla birlikte kediler arasında da özellikle beyaz kedi cinsleri daha fazla ilgi görmektedirVan ve Ankara kedileri Türkiyede en fazla tanınan beyaz kedi ırkları olsa da dünyanın çeşitli bölgelerine ve kendine has özelliklere sahip beyaz cins kediler bulunmaktadırBu kedi cinsleri ve özellikleri hakkındaki.

Birçok cins ve çeşitli cins kediler için çeşitli oranlarda siyah ve beyaz renklerde yün kombinasyonu karakteristiktir. Kedi yetiştiricileri tarafından kimi zaman farklı bir cins olarak ele alınan Beyaz Bengal Kedileri uluslararası kuruluşlar tarafından farklı bir ırk olarak görülmüyor. Gülen yüzlü kedi olarak adlandırılan Somali Kedisi MÖ 900lü yıllarda Somalinin papürüsünde tasvir edilen eski bir cins olduğu düşünülmektedir.

Son derece zeki olan bu tatlı kedi hızlı öğrenme kabiliyeti sayesinde bir çok oyunda başarı göstermektedir. Aslında kediler için farklı takma adlar vardır çoğu durumda evcil hayvanların cins ve renge bağlı olarak adlandırılır. Smokin deseni diğer bicolor desenlerin siyah ve beyaz kombinasyonlarıyla karıştırılabilir.

See more of Bursa Cins Kedi on Facebook. Orta boy gövdesiyle uyum içinde olan bacaklarının yapısı tamamen belirgin. Siyah beyaz bir kedi neredeyse herhangi bir cins olabilir ya da hiç olmayabilir.

Cins Kedi Sahiplendirme İlanları. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. Bu yüzden bicolor deseni biraz daha yakından tanımak faydalı olacaktır.

Çünkü yağ ve tüyle kaplı olmayan bedenleri kas ve kemik iriliğini açıkça gözler önüne sermeye im. Bununla birlikte evcil hayvanların üremesiyle ilgili genetik özellikler ve ilkeler nedeniyle siyah beyaz yününün kabul edilemez olduğu düşünülen ırklar vardır. Kaplanı andıran kürküyle ve turuncu rengiyle meşhur olsa da bu kedilerin beyaz renkte olanlarına rastlamak da mümkün.

Sahiplerini ev içerisinde her daim takip etmekten büyük zevk duyan Somali Kedisi çocuklar ile uyum. Kocaman kulakları uzun bacakları ve kuyruğu ile kendine özgü. 188 people like this.

En Beyaz Kedi Cinsi. Contact Bursa Cins Kedi on Messenger. En güzel beyaz kedi isimleri erkek beyaz kedi isimleri dişi kedi isimleri için listemizi inceleyin.

Beyaz kedi çocuğu için isimler. About See All 90 552 202 52 63. Efsanelere bile konu olmuş Van Kedileri Anadolunun bağrında doğmuş ve varlıklarını burada sürdürüp bugün bile Vanın simgesel bir özelliği olarak herkes tarafından bilinen bir değer hâline gelmiştir.

Sevimli beyaz kediniz için isim mi arıyorsunuz. KediAjans - Cins kedi sahiplendirme ilanları. Bu sık sık Maine Coons Sibirya kedileri Kurilian bobtails ve daha birçok bulunan ortak bir renktir.

Hele de beyaz kedi popülasyonun çok yüksek olduğu ülkemizde beyaz. KediAjans kesinlikle kedi satışı veya aracılığı yapmamaktadır. Çok eski kedi türlerinden olmasına rağmen uzun seneler kadri kıymeti bilinmemiş olacak ki 1970 yılında ufaktan fark edilmeye.

İlanıma Nasıl Doping Yapabilirim. Yavru Beyaz Kediler en Sevimli en Eğlenceli ve en Komik olanlardır ama MİKA en saldırgan kedi ünvanını alarak veterinere saldıran kedi etiketine hak kazanaca. British Shorthair 79 Scottish Fold 63 İran Kedisi 14 Scottish Straight 12 Chinchilla 11.

KediAjans üzerinde açılan tüm ilanlar. Örneğin kara bir kediye Ember ve bir kız Nochka bir kırmızı kedi bir Işık bir gri kedi yavrusu Duman olabilir ancak beyaz bir kedi. Üye girişi Anasayfa.

Bicolor desen renklerinden birisi beyazdır. Birçok üretici siyah beyaz bir evcil hayvanın özel bir davranışla karakterize edildiğine inanmaktadır ve aynı renk nedeniyle birçok yavru kedi çok özgün bir görünüm kazanmaktadır. Beyaz Kedi İncinin hayatı.


Musait Scottish Straight Erkek Silver Shaded Safkan Full Lo Secereli Show Breeding Klas Yesil Renkli Siyah Surmeli Gozler Istahli Kedi


Cins Kedi Sahiplendirme Panosundaki Pin


Musait British Longhair Erkek Sut Beyaz Safkan Ingiliz Kedisi Yesil Gozler Ile Bu Pelus Ayicik Ile Ilgileniyorsaniz Sahip Olmak Ya Kedi Yaya Instagram


Musait British Longhair Disi Sut Beyaz Safkan Ingiliz Kedisi Yesil Gozler Ile Turkiyede Tek Dunyada Nadir Bu Pelus Prenses Ile Kedi


Cins Kedi Sahiplendirme Panosundaki Pin


Cins Kedi Sahiplendirme Panosundaki Pin


Irankedisisahiplendirme Irankedisi Kedi Cat Like Ins


Iyikediserafettin On Instagram Dunyaya Kucucuk Pembis Burunlu Birsey Gelir Ve Hayatiniz Degisir Isparta Cinskedi Cinsk 2021 Kedi Yavru Kediler Hayvanlar


Cins Kedi Sahiplendirme Panosundaki Pin


Kedisahiplendirme Kedi Cinskedi Irankedisi Irankedisiyavrulari Like4like Likeforlike Persiancat Kitten Denizlikedi Istanb Kedi Iran Kedisi Instagram


Kedisahiplendirme Kedi Cinskedi Irankedisi Irankedisiyavrulari Like4like Likeforlike Persiancat Kitten Denizlikedi Istanbulkedi Kittens Animals Cats


Cins Kedi Sahiplendirme Panosundaki Pin


Kedisahiplendirme Kedi Cinskedi Irankedisi Irankedisiyavrulari Like4like Likeforlike Persiancat Kitten Denizlikedi Istanb Kedi Iran Kedisi Instagram


Avaliable Snow White Kediperisi Female White Color We Call Him Talkative Biz Ona Geveze Diyoruz Bu Sevimli Pitircik Sizin Olsun


Related Posts