Blue Point Kedi özellikleri - Amerikaya değişik kısa tüylü. Bu güzel kedilerin önemli bir özelliği de diğer birçok safkan kedi.


Scottish Fold Ozellikleri Ve Bakimini 7 Adimda Ogrenin Cats Cats And Kittens Munchkin Cat

Cattery Kedi Evi scottish british Shorthair July 17 2017 cats cat kitten britishshorthair blue point male yavru yavrukedi bursa nilüfer kedimiz icin bize ulaşın 05321623086.

Blue point kedi özellikleri. Gürültüden hiç hoşlanmaz. Kısa tüylü olanlarına shorthair. Bu türü çekici kılan belki de bu özelliktir.

June 13 2019. Cins Kedi Sahiplendirme Platformu. Karabük cins kedi Kastamonuzonguldakbartın.

Mükemmel fiziksel özelliklere ulaşmaları sağlanırken Exotic Shorthair karakteristik özellikleri de. Başka petler ile anlaşabilme 7. Harem Silver Cattery-Scottishfold ve Straight kediler.

Himalaya RedBlue Point Chinchilla Silver Scottish Fold. British Shorthair İçin En İyi 5 Kedi Maması 2020 admin 2 Haziran 2020 Bir yorum bırak. Çok sağlıklı bir yapıya sahiptirler.

19 yyda kedi üreticisi olan Harrison Weir tarafından bir kedi yarışmasına katılarak dünyaca tanınmış bir kedi cinsi olmuştur. Elisabeth tarafından İngiltereye bir Rus liman şehri olan Archangelskden getirilmiştir. Scottish fold kedilerin erkekleri genellikle 4-6 dişileri ise 27-4 kilo ağırlıktadır.

Bir çok kedi ırkının aksine British shorthair kediler farklı tüy rengi ve kürk desenine sahip olabilir. Blue Point with Tabby Mix Blue Point Siamese cat with a mix of Tabby have adorably colored cream or light greybluish fur that is ornamented with stripes either appearing a lot darker in color or something that comes off as blue-grey. Türkiyede İngiliz Kedisi dünya genelinde ise Blue Point ismiyle bilinir.

Scottish fold fiziksel özellikleri. Üye girişi Anasayfa. 1097 likes 17 talking about this.

Orta boyutta bir kedi ırkı olan Scottish fold kedilerin en önemli fiziksel özelliğinin kıvrık kulakları olduğunu belirtmiştik. İlan 0 Alışveriş Sepetim 0 Üye ol. British Shorthair İçin En İyi 5 Kedi Maması 2020 Mustafa Loading Mevzu Başlıkları British Shorthair Irkı İçin Beslenme Yarıyıllara Göre Mama SeçimiBritish Shorthair Irkının En Beğendiği YiyeceklerBritish Shorthair Fazla.

İlanıma Nasıl Doping Yapabilirim. Body colour should be a. KediAjans - Cins kedi sahiplendirme ilanları.

Genel olarak birazcık kilolu bir yapıya sahip olan bu kedilerin yüz kısımları yuvarlak ve gözleri oldukça büyük bir yapıya sahiptir. Bir rivayete göre bu kedi kraliçe I. The Blue Point Himalayan has blue eyes just like the Siamese although this is a cat breed with distinctive long-hair that seems quite similar to the Persian cat.

Çocuklar ile anlaşabilme 10. Blue golden erkek british shorthair yeni yuvasına gitmeye hazır. Bu kedileri sevimli yapan kemik yapıları ve hafif tombul olmalarıdır.

British Shorthair Özellikleri ve Bakımı nı anlattığımız yazımızda bu kedi türüne ait herşeyi kolaylıkla bulabilirsiniz. Russian Blue yani mavi Rus kedisi parlak gri ve yumuşacık tüyleri etkileyici güzelliği ve insanlarıyla kurdukları yakın bağ sebebiyle dünyanın en sevilen kedi cinsleri arasında yer alıyorlar. Her ne kadar blue renkli türleri ile tanınsa da çok farklı tür renkleri bulunur.

A good blue point should have points that are a dense soft and gentle shade of blue not grey and slate coloured not pale blue and wishy-washy nor dark blue and harsh. Harem Silver Cattery-Scottishfold ve Straight kediler is with Meyyid Efendi. Renklerine göre British.

Bu kedilerin kökeni Mısır olsa da İngilizler tarafından Avrupaya getirildiği için İngiliz ismini almıştır. British Shorthair 26 Scottish Fold 22 Scottish Straight 14 İran Kedisi 3 Tekir 3 Siyam 1 Chinchilla 1 Diğer Irklar 1 Maine. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.

The colour should be evenly washed across the mask ears legs and tail. A blue point Siamese has a striking and aesthetically pleasing colour that is quite unlike any other coat colour in Siamese. O zamanlar Archangel kedisi olarak bilinirken bir ingiliz kedi showunda Yabancı Mavi olarak tanımlanmıştır.

İngiliz kısa tüylü kedisidir ve kökeni İngilteredir. Bunun dışında Scottish fold kedilerinin fiziksel özellikleri şunlar. Görünüşü ve tarzıyla dünyanın en ünlü kedisi Scottish Fold muazzam yapısı ve özellikleriyle tüm kedi severlerin dikkatini çekmeyi başarmıştırScottish Fold Özellikleri Karakteri ve Bakımı hakkında aradığınız herşeyi bu yazıda bulacaksınız.

Scottish Fold British Shorthair. TICA Üyesi 茶İBB Sertifikalı Kedi Yetiştiricisi Cins Kedi Sahiplendirme Kedi Oteli Hizmeti. WCH Cattery - Scottish Fold Scottish Straight Kedi Evi Çorlu.

Russian Blue kedisinin ana kökeni bazı eski kedi ırklarında olabileceği gibi tam olarak bilinmemektedir. Durmayın Scottish Fold hakkında daha fazla bilgi edinmek için sayfayı kaydırın keyifli okumalar. Exotic Shorthair karakteristik özellikleri incelendiğinde atalarının en iyi özelliklerinin birleştirilerek mükemmelliğe bir kedi ırkı olduğunu görüyoruz.

Bu kediler duruş yapısı olarak da çok güçlü ve asil yapıya sahiptirler. Blue point british shorthair. Exotic Shorthair karakteristik özellikleri yıllar boyunca süren breeding çalışmaları sonucunda gerçekleşmiştir.

Yoğun iş ortamında çalışanlar ve yeni kedi bakmak isteyenler kediden korkanlar için British Shorthair İngiliz Kedisi en iyisi. British Shorthair dünya genelinde en çok bilinen kedi türlerinin başında geliyor. 3 Comments 1 Share.

British Shorthair Kedi Türünün Fiziksel Özellikleri. Bir çok kedi ırkında belirleyici özellik olan tek tip kürk deseni ve tüy rengi British shorthair kedilerde olmaz.


Kedi Kopek Kus Hayvanlar Ile Bilgiler Siyam Cinsi Kedi Ozellikleri Nelerdir Siamese Cats Blue Point Cats Cats And Kittens


Scottish Fold Fiyatlari Scottish Fold Kedi


Tarcin Profil Sayfasi 59 Petozel Com Siyam Kedisi Kedi Tarcin


Scottish Fold Ozellikleri Ve Bakimini 7 Adimda Ogrenin Cat Scottish Fold Scottish Fold Cat Breeds


Scottish Fold Ozellikleri Ve Bakimini 7 Adimda Ogrenin Cat Scottish Fold Cat Breeds Scottish Fold Kittens


Iran Kedisi Fiyatlari Iran Kedisi Evcil Hayvanlar Kedi


Blue Point Ragdoll Kitten Ragdoll Cat Cute Cats And Kittens Ragdoll Kitten


Birman Kedisi Birman Cat Birman Kittens Cat With Blue Eyes


Pin On Kedi


Seal Point Traditional Siamese Wow Such Bright Blue Eyes Abyssinian Cats Gorgeous Cats Pretty Cats


Micky De Zoemi British Shorthair Kitten Blue Golden Shaded Point Chatteriedezoemi Www Zoemi Fr British Shorthair Kittens British Shorthair Beautiful Cat


En Cok Ilgi Goren 21 Kedi Turu Ve Ozellikleri Kedi Hayvanlar Hayranlik


Scottish Fold Ozellikleri Ve Bakimini 7 Adimda Ogrenin Scottish Fold Cat Scottish Fold Cats


Iran Kedisi Fotograflari Sevimli 21 Fars Persian Kedi Resmi Fotograf Indir Iran Kedisi Kedi Farslar


Related Posts