Bebek Patiği Taban şeması - Bu konuda siz takipçilerim izden çok yoğun soru geliyordu arkadaşlar. See more ideas about crochet baby shoes crochet baby booties crochet baby.


Croche E Trico Panosundaki Pin

Bebek Patik Tabanı Nasıl Yapılır.

Bebek patiği taban şeması. Şemadaki kırmızı renkli sırayı sık iğne örün. 13-mar-2019 - Explora el tablero babero de Maria Elena que 118 personas siguen en Pinterest. Bebek Patik Örnekleri ve Yapılışı.

Bebe yünü ve 3 mm tığ ile örülmüş. Bebek Patiği Taban Ölçüleri. Patiğimizin şeması ile anlatıma.

Ver más ideas sobre baberos bebe baberos patrón babero. 4 numara tığla20 tane zincir çekerek başlayın. 6 ay bebek ayak uzunluğu 11-12 cm genişliği 5 cm.

Örgü Babet Tarifi ve Şeması. Bebek Patiği Nasıl Örülür. Merhabalar sevgili örgücü ve örgü sevenler.

Bebek patiklerinden sizlere çok güzel bir modelin yapılışını hazırladıkŞemalı anlatımlı olarak istediğiniz renklerde kız ve erkek bebekler için örebilirsiniz. Bebek Patik Tabanı Nasıl Yapılır. Yada bir hırkanın bir yeleğin yanına.

Tığ işi ile ördüğümüz bir patikBebek battaniyesi bebek hırka modelleri bebek yelek modelleri ördüğünüzde artan ipleriniz olursa bu sevimli patiği örebilirsiniz. Bebek patik ve sandaletleri için taban yapımı videolu anlatımı. Bebek patik modelleri ve yapılışı Türkçe anlatımlı patiğin ölçüleri 1 yaş için uygun şekilde hazırlanmış.

Bebek patiklerinde her renk ile erkek ve kız bebekler için örebilirsiniz. Şemalı anlatımla 6 12 aylık bebekler için örebilirsiniz. Tığ işi patik modellerinin şeması ile birlikte tarifini hazırladık.

Babet Bebek Patiği Yapılışı Evet harbi bayanlar bebeğinizn o küçücük ayağını ısıtacak babet patik yapımı dersiyle karşınızdayım. Kolay bir model ve çok şık duruyor. Sonra babetin üst kısmını aynen taban gibi örüyoruz.

0-3 ay yeni doğan bebek patik ölçüsü 2-3 kg olan bebek ayak uzunluğu 7-8 cm genişliği 4 cm 3-4 kg olan bebek ayak uzunluğu 8-9 cm genişliği 45 cm 3-6 ay bebek ayak uzunluğu 9-11 cm genişliği 45 cm. İlgisi olan herkese teşekkür ederiz. Sizde taban ölçülerinde zinciri artırarak veya tur sayısını artırarak daha büyük çocuklarınız için örebilirsiniz.

Erkek bebekler için bağcıklı ayakkabı gibi çok güzel ve kullanışlı bir bebek patiği yapımını sizler için anlattım İyi seyirler. Tüm tabanı bitirdikten sonrahiç artırmadan çevresini sık. Konu ile ilgili her.

Önce ayağımızın ölçüsüne göre taban örüyoruz35 zincir çekerek yanlardan da artırmak suretiyle trabzan örüyoruz. Bebek battaniyenin yanına bu güzel patikten ekleyebilirsiniz. Yada youtube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz.

Jun 6 2019 - Explore Sabariah Tajudins board kasut purple on Pinterest. Bu konuda siz takipçilerim izden çok yoğun soru geliyordu arkadaşlar. Ilk adım ayakkabısı bebek patiği kaydırmaz taban patik patik terletmez patik ilk adım ilk adım patik bebek hediyesi teddy bear Kahvemsi Ok Bebekler kokopatik ile ilk adımlarını atarken kışın soğukta minik ayakları üşümeyecek yazın ise terleme sorunları yaşamayacaktır.

Bebekler için örgülerde bugün tığ işi patik örnekleri tarifi hazırladık. Her takipçimize ayrı ayrı cevap vermek hem zaman kaybı. Sizlerden gelen yoğun mesaj ve ilgi üzerine Editörümüz Örgü Merakı sizler için çocuklarımızın çok sevdiği Convers Patik Modelini videolu bir şekilde anlatımını yapmıştır.

Ancak 15 zincirle başlanır Daha sonra 2li trabzan ile 1 sıra siyah renk ile 2 sıra da renkli ipten örüyoruz. Sizde torunlarınıza çocuklarınıza hediyelik olarak sevdiklerinizin çocuklarına örebilirsiniz. Convers bebek patik ve taban yapımı.

Videolu ve detaylı anlatım.


Vestidos Y Zapatitos Panosundaki Pin


Bebe Panosundaki Pin


Kece Tabana Popcorn Patik Yapilisi 2020 Patikler Orme Cantalar Tig Isleri


Mutlaka Yap Panosundaki Pin


Capturas Panosundaki Pin


Crochet Panosundaki Pin


Denenecek Projeler Panosundaki Pin


Patik Panosundaki Pin


Orguuu Panosundaki Pin


3 6 Aylik Bebek Patik Taban Yapimi Detayli Anlatim Youtube Sandals Patterns Baby Shoes Knitting


Aaorgu Panosundaki Pin


Bebek Patigi Taban Yapimi Krose Patikler Orgu


Patik Panosundaki Pin


Patik Taban Olculeri Patikler Orgu Dikis


Related Posts