Bebek Hırka Kol Kesimi - Yani klasik kol kesimi 3-2-1 şeklinde olurken bu kol. - 8 sıra olduğu zaman bütün ilmekleri bir kerede kesin.


Reglan Kollu Orgu Cocuk Hirkasi Turkce Videolu Nazarca Com Orgu Tig Isleri Cocuk

Yaklaşık olarak 5 adet yumak ile bir hırka tamamlanmaktadır.

Bebek hırka kol kesimi. Örgüde Kol Kesim Sayıları Ve Kol Birleştirme. Yayınlara postlara benim gibi telefondan giriyorsanız görüntünün hiç iç açıcı olmadığının farkındayım. Takma kol kesimi yapacağız hırka kol örgüsü için yine hırkanın ön ve arka bedeninden kestiğimiz ilmek yerlerinden sağ ve sol olarak 66 eşittir 12 ilmek eksilteceğiz.

Yine mi bu Deniz Temalı Bebek Takımı. Erkek kazağı için verilmiş kol kesimi sayılarıdır. Modele göre kesme işlemi değişebilir.

Sonra hırkanın omuz dikişine gelene kadar uygun ilmek sıralarından yani her 2 veya 3 sıra örümü sonunda kenarlardan birer ilmek eksilterek omuza kadar geleceğiz. Örgü boyu kol kesiminden itibaren 2 cm. YUVARLAK YAKA KESİMİ - yasiyorsak eger üretelim.

Reglan Kol Kesimi Yapılışı. Moda Yuvarlak Yaka Hırka Kesimi Hırka Moda Kulvar. Yuvarlak Yaka Yaka İçin Sonraki 21 İlmeğin Her 2 Yanından 10 Ar İlmek Daha Eksiltelim Bebek Örgü Papyonlu Kazak Örülüşü Bebek Örgü Papyonlu Kazak Modeli Bebek Örgü Örgude Cocuk Hırka Yakası Kesımı - Yuvarlak Yaka Kazak Anlatımı 2014 Örnekleri Modelleri Resimli.

Reglan kol kesimi tunus işi kapşon yapımı ile çok şık bir hırka. YUVARLAK YAKA KESİMİ. İlmek sayılarınıza göre ortalayın ve ortada omuz için belli sayıda ilmek bırakın yetişkin birisi için 17-20 arası ilmek yeterlidir.

Reglan kol kesimi için yanlardan 3er ilmek kesiyorsunuzDaha sonra her düz sırada 1er ilmek keserek 11 cm daha örüp keserek arkayı tamamlıyorsunuz. Sayıları istediğiniz yaş grubuna göre zincirleri artırarak veya azaltarak yapabilirsiniz. Kazak kolu nasıl yapılır diye merak eden takipçilerimiz Çocuk Kazak Örnek Modeli Yapımı konulu yazımıza da büyük ilgi gösterdiler.

Kazak Kol Kesimi Kazak Kolu Nasıl Yapılır. 30 ilmek başlayıp 10 sıra çift lastik örüyorsunuzArdından düz örgü ile deseni örüp 19 cm de yandan 3 ilmek takip eden her düz sırada aynı. Oval şeklinde yapılan bu kolun kesiliş şekli alışılmışın dışında.

Sizlere daha önce bir çok cep örme tekniğini paylaşmıştık. Sol tarafa eşit aralıklarla 6 ilik açılır. 5 8-4-2-11 şeklinde yaka oyuntusu yapılarak bitirilir.

Bebeğinize uygun renklerdeki ipi mümkünde oldukça ince. Baştan sona harika bir anlatım. Kazak örerken bilinmesi gerekenlerin.

12-18 ay için3 mm şişbebe yünü 10 cm 26 ilmek Orta derece zorluktabiraz ustalık isteyen bir modelBu yüzden hırkayı yapan arkadaşlar yorumlarda birbirine yardımcı olursa örmek daha kolay olurHırkayı ben de örmek isterdim ama kızlarıma uzun hırka. 17 Kasım 2017. Bu yazımızda ise kazak kolu kesimi konusuna yer verdik.

Bazen her sırada bir kesilerek yapılır. Ama bu defa Sevgi hanımın ricası üzerine sıvadım koları. Selamalr sevgili arkadaşımben deniz temalı hırkanızdan ördüm elinize salık harika olmuşkoltuk altına kadar geldimreglan kol için üç ilmek kesin.

Reklam kol hırka salaş duran ve kullanımı rahat bir hırka çeşididir. Kol altını kesmek için 9 ilmek artırılır. AÇIKLAMALI BURGULU REGLAN KOL KESİMİ MERHABALAR.

Çocuk ya da bebek kol yapımı için 1 er 1 er kesilen kısımları daha az yapacaksınız. Düz örgü örmek kazak kolu kesimi ya da örgüde yaka kesimi gibi ayrıntılara göre çok daha kolaydır. Alışılmışın dışında bir reglan kol kesme tekniğisizlerde örgülerinize bu tekniği uygulayarak değişik bir hava katabilirsiniz.

Daha fazla yelek hırka cep. Örgü kazak yaparken en çok tercih edilen kol kesim tekniği ni sayılı olarak ve kol birleştirme yi anlatan yine resimlerle sizlerle paylaşıyoruz. Reglan kol hırka yapımı nda reglan kol kazak yaka kesimi nde yeleklerde uygulayabilirsiniz bu güzel tekniği.

Çeyizlik yelek yapımında şiş örgü yelek. Bazen de 2 3 sırada bir kesme işlemi yapılır. Blogumu uzun zamandır takip edenler diyeceklerdir ki.

Kesimi yapılışı ve yaka kesimi yapılışı bölümleridir. Kızlar için erkekler için örebilirsiniz. 45 veya 5 numara şiş kullanmak bu hırka modeli için idealdir.

şiş örgü yeleklerde oyma kol ve V yaka kesimini aynı anda anlattım yapmak isteyenlere yardımcı olmuşumdur inşallahhttpsyoutubeLJpk5W669Dkfacebook. Daha iyi bir açıklama isterseniz ve. Gerisini de kalan ilmek sayılarınıza göre önceden hesaplayarak kese kese örün.

Basit bluz kalıbıyla salaş hırka kesimi Arkadaşlar öncelikle birşey hatırlatmak istiyorum. Yelek hırka yan cep örme yapılışını öğrenerek özellikle bebek örgülerinde bu cep örme tekniğini uygulayabilirsiniz. Yeleklerde Ön Ve yakayı Sonradan Ekleme Tekniği.

Gri renk ip ile örülür. Kelimelerresimler çarpık çurpuk görünüyomuşbilgisayarda hazırlandığı gibi değil yani Bende bunu sonradan farkettimBu durumun nasıl düzeleceği konusunda. Kazak yada yeleklerde ön ve yakayı sonradan ekleme tekniğinin yapılışının gösterildiği videoyu siz.

Ilmek beraber örülerek 1 ilmek eksiltilir ve kısa dönüş. 9 ilmek kol bant için hazır gibi lastik örgüyle 10. Reglan kol kesimi yakadan başlama bir model olduğu için boyun hizasından kol evine kadar veya alttan başlayarak ördü iseniz kol evinden boyun hizasına kadar örgünün her iki yanından kesilerek yapılan bir işlemdir.

Modeli yapılışı olsun tığ işi yelek modeli. - 86 sıra uzunluğa ulaştığında kol kesimi için iki kenardan her 2. örgü çizgili bebek hırkası örgü bebek hırka modeli.

Örgü parçalarını ölçüleriyle sabitleyip nemli bezle. Bugün size anlatmak istediğim konu yuvarlak yaka kazak yapımında yaka oyuntusu nasıl yapılırBen işlem basamakları halinde yayımlayacağım umarım faydam dokunurHerkese kolaylıklar diliyorum. Yuvarlak yaka kesimi nasıl yapılır ile ilgili bağlantı resim video ve fotoğraflar.

4 Arkada yapılan kol kesimi aynı şekilde önde de uygulanarak 60 sıraya tamamlanır. Çok basit bir yöntem. Anlatımlı bebek hırka ve yelekleri 6 ay-1 yaş bebek hırkası.

Sırada 1 kere 3 1 kere 2 ve 1 kere 1 ilmek keserek örgüye devam edin. Örgü Kapşonlu Hırka Yapılışı. Bebek örgülerinin içinde hem kızlar için hemde erkek bebekler için yapabileceğiniz değişik ve şık bir model.

Bu nedenle yumuşak yün ile örülmesi uygun görülür. Diğer ön de aynı şekilde örülür. Hırka kol kesiminde reglan kol kesimi denilen değişik şekilli kol kesimi ile yapılmış bu hırka.

Yelekte Koltuk Kesimi Yapılışı Örgü bayan yelek modelleri yapılışı esnasında en çok baş karıştıran zorlayan kısım kol. Reglan kol kesimine tıklayınca bu hırkada yapılan kol kesimi ayrıntılı resimli olarak göreceksiniz.


Bebek Orgu Modelleri Panosundaki Pin


Kazak Kolu Nasil Yapilir Kazak Kolu Kesimi Kol Orgusu Bebek Bebek Hirkasi


3 Yas Bebek Hirka Yaka Ve Kol Kesimi Detayli Anlatim 3 Years Old Baby Cardigan Youtube In 2021 Mens Tops Baby Cardigan Mens Tshirts


Hirka Kolu Nasil Kesilir Hirka Moda Kulvar Orgu Hirkalar Tig Isi Ceket


Iki Sisle Kol Kesimi Ve Yaka Kesimi Icin Ilmek Arttirma Ve Eksilme Yontemiyle Tek Parca Olarak Kolayca Orulen Harosa Orn Bebekler Icin Orgu Tig Isi Bebek Krose


Takma Kol Kesimi Yapilisi Orgu Kasnagi Orgu Egitimleri Orgu


Orgu Kazak Yaparken En Cok Tercih Edilen Kol Kesim Teknigini Sayili Olarak Ve Kol Birlestirmeyi Anlatan Yine Resimler Baby Knitting Patterns Orgu Makinesi Orgu


Renkli Iplerle Orulen Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay Cocuk Yelegi Yapimi 4 Yas Baby Knitting Patterns Orgu Bebek


Bebek Hirka Panosundaki Pin


Reglan Kol Cepken Kazak Erkek Kiz Cocuk Ve Bebekler Icin Youtube Bebek Bebek Kazak Modelleri Kizlar


Hercai Yelek Yapimi 3 Duz 1 Buz Orneginde Kol Kesimi Olmayan Kolay Yelek Tarifi 3 4 Yas Orgu Dantel Ve El Isleri Si Baby Knitting Patterns Orgu Bebek Etek


Kisa Hirka Modelleri Orgu Orgu Egitimleri Hirkalar


Reglan Kol Nasil Kesilir El Isi Orgu Modelleri Orgu Modelleri El Isi Modelleri Baby Knitting Patterns Orgu Orgu Desenleri


Takma Kollu Bebek Hirkasi Bebek Bebek Hirkasi Hirkalar


Related Posts