Biz Bir Gelin Aldık Dondurma Bebek Gibi - Sahanda kaymak yaladık barmak barmak her ananın harcı deel beylee oğlan. Murat büyükogluTren gelir öterek kömürünü dökerek ben anamdan ayrıldım gözüm yaşı dökerek.


Biz Bir Gelin Aldik Dondurma Bebek Gibi

Burcu SenaÇarşıda geziyorsun Oğlumu Üzüyorsun Sen.

Biz bir gelin aldık dondurma bebek gibi. Eminedip odanın kilimi tut kaynanın dilini tutmaz isen dilini neye aldın gelini. Gün doğar melek gibi biz bir gelin aldık ki dondurma bebek gibi. Aldık oğlumuza gızıızıııı azrail görsün yüzüzüüü lililililililil.

Biz bir gelin aldık dondurma bebek gibi Oyna Urfalım Şahap Akagün - Buldun bir Urfalı eğlen bakalım is with Şahap Akagün and Şahap Akagün. EditörDam başında kediler Miyav miyav dediler İki gelin bir olup Kaynanayı yediler. Biz bir gelin aldık Dondurma bebek gibi.

Mustafa KILIÇGelin kocamı aldın Yoksa hocamı aldın Kör mü idi gözlerin Onu gecemi aldın. Biz de bir gelin aldık Dondurma bebek kimi. - Ay doğar elek gibi gün doğar melek gibi biz bir gelin aldık ki dondurma bebek gibi.

Li li li li li liyy - İrafa sıçan geldi saçını açan geldi gözün aydın gaynana saçına sıçan geldi. Kilisin yaş üzümü Gelin dinle sözümü Dinlemezsen sözümü Köpekler görsün yüzünü. Gelinimiz de yeen gözel bir barmag boydan gıssaa.

Biz bir gelin aldık Dondurma bebek gibi. Ay doğar elek gibi gün doğar melek gibi biz bir gelin aldık ki dondurma bebek gibi Gelinimiz de yeen gözel bir barmag boydan gıssaa. Bu pekmez bize yetmez.

Biz bir gelin aldık Dondurma bebek gibi. Biz bir gelin aldık ki dondurma bebek gibi gelinimiz de yeen gözel bir barmag boydan gıssaa li li li liyyy aldık oğlumuza gızıızıııı azrail görsün yüzüzüüü lililililililil gelin damat bu yanaaa alkış çalmayanı allah alaaa li li li liyyy balon patladıııııı gaynana çatladıııı li li li liyyy. Balon patladıııııı gaynana çatladıııı li li li liyyy.

Asmalardan geçek Afyona göçek Hangi oğlan güzelse Birisini seçek. Alma soydum yir misiy Çaycumada bir misiy eyer ben sa varusam hanımcuvum der misiy. Yasemin arzu - 15628.

Afyon Manicisi 03 NERGİZBağ yaprağı dolmas ı İçin dolu kıyması Herkese nasip olmaz Böyle gelin alması. Biz bir gelin aldık Dondurma bebek kimin. Biz bir gelin aldık dondurma bebek gibi.

çakıcıgelin geldi evimize şenlik kurdu köyümüze hoş geldin allıgelin sefa geldin pullu gelin. TOKATLI ELİFDip odanın kilimi Tut kaynananın dilini Akşam oğlun gelirse Öpsün sevsin gelini. Aldık oğlumuza gızıızıııı azrail görsün yüzüzüüü.

Aldık oğlumuza gızıızıııı azrail görsün yüzüzüüü. Gelin damat bu yanaaa alkış çalmayanı allah alaaa. Aldık oğlumuza gızıızıııı azrail görsün yüzüzüüü.

Biz bir gelin aldık Dondurma bebek gibi. NurgülBugün ayın ondordu Gelin saçı kim ördü Ördü ördü damat ördü Karanlıkta kim gördü. Is with Şahap Akagün and Şahap Akagün.

Alaycı Maniler 216 Amatörce Maniler 267 Asker Manileri 129 Aşk Manileri 777 Ayrılık Manileri 214 Bayram Manileri. TuanaAtımın alnı sakar Yem yemez yola bakar. Yahya KozaBizim evin.

EditörGözleri patlak gelin Çenesi. Aldık oğlumuza gızıızıııı azrail görsün yüzüzüüü lililililililil. Biz bir gelin aldık anam dondurma bebel gibi dama serdik kilimi nakış nakış izi biz bir gelin aldık anam sanki havuç dilimi oyna urfalım oyna oyna anteplim oyna oyna kilislim oyna oyna adanalım aman söyle gadanalımmmm adananın güzelleri şirindir esmerleri üç ayak halebi çeker şu kurubağ beyleri getirin yaksın kınayı anasının güzeli çalsın davullar zurnalar dolsun mey.

Iki cigara bi pakeeeet gayınbabanında kesesine berekeeeet li. Gelin damat bu yanaaa alkış çalmayanı allah alaaa. Ay doğar elek gibi Gün doğar melek gibi Biz bir gelin aldık Dondurma bebek gibi Nbalkan.

FINDIK SERDİM ORMANA YUVARLANDI HARMANA ALLAH NASİP ETMESİN KARA YÜZLÜ OĞLANA. Gelinimiz de yeen gözel bir barmag boydan gıssaa. EditörKaynanalar yılandır Her sözleri yalandır Gelinler mor çiçektir Her sözleri gerçektir.

Gelin damat bu yanaaa alkış çalmayanı allah alaaa li li li liyyy. Bağlardan üzüm aldık bekçiden izin aldık düşmanlarım çatlasın gelini de biz aldık. Biz bir gelin aldık ki dondurma bebek gibi gelinimiz de yeen gözel bir barmag boydan gıssaa li li li liyyy aldık oğlumuza gızıızıııı azrail görsün yüzüzüüü lililililililil gelin damat bu yanaaa alkış çalmayanı allah alaaa li li li liyyy balon patladıııııı gaynana çatladıııı li li li liyyy iki cigara bi pakeeeet gayınbabanında kesesine berekeeeet li li li.

Burcu cangeline bak geline kına yakmış eline ne mutlu bu geline gidiyor sevdiğine. Gün doğar melek gibi Biz bir gelin aldık Dondurma bebek gibi. CERENEvleri var çiftlik gibi Yolları var iplik gibi Biz Ayşeyi gelin alıyoruz Kınalı keklik gibi.

Hüseyineli kuşaklı gelin beli fişekli gelin da dün. Li li li li liiiiiii - Kellenin kefi geldi gaynananın da keyfi geldi. Balon patladıııııı gaynana çatladıııı.

Ay doğar elek gibi gün doğar melek gibi biz bir gelin aldık ki dondurma bebek gibi. Biz bir gelin aldık Dondurma bebek gibi. Seviyom bir tanesiKüpün dibinde pekmez.

Afyon mrkz sedadamda dombey danası verin. Berrak eylül sevenElleri elçekli gelin Kolları kolçaklı gelin Oğlanı ben büyüttüm Tazı bacaklı gelin. Yağmur yağar yerlere Su birikir göllere Allah nasip etmesin Kaynanalı yerlere.

Kınayı getir ana Parmağını batır ana Kızın gelin gidiyor Koynunda yatır ana. NurgülBugün ayın ondordu Gelin saçı kim ördü Ördü ördü damat ördü Karanlıkta kim gördü. Biz bir gelin aldık Dondurma bebek gibi.

Köprü altında Mersin Beklerim yarim gelsin Beklemekten usandım Allah belanı versin Hayran gözler. Balon patladıııııı gaynana çatladıııı. Balon patladıııııı gaynana çatladıııı li li li liyyy.

EYLÜLKoca kapılar açıld ı portakallar şaçıldı gelin damadı görünce keçileri kaçırdı. DİĞER MANİ SAYFALARI. Ay doğar elek gibi gün doğar melek gibi biz bir gelin aldık ki dondurma bebek gibi.

Gelinimiz de yeen gözel bir barmag boydan gıssaa li li li liyyy. İki cigara bi pakeeeet gayınbabanında kesesine berekeeeet. Gelin damat bu yanaaa alkış çalmayanı allah alaaa li li li liyyy.

Biz bir gelin aldık ki dondurma bebek gibi. Biz bir gelin aldık Dondurma bebek gibi. Sarı araba yürüdü Üstünü güller bürüdü Kınamayın komşular Güveyi şımarık büyüdü Bahçalardapirpirim Döşürdük birim birim Biz oğlanı everdik Kıza da Allah kerim.

Gamze yanık - 15632. Ayakkabılarım kırmızı Elifnur evin tek kızı İstedim vermediler sanki padişah kızı. Kiliskırmızı araba yürüdü üstünü güller bürüdü biz bu gelini alanace nice itler ürüdü.

Kapelesi dört enden yakaşıya geymeden atdıy beni hataşa onbeşime girmeden gamze yanık - 15633. Gelinimiz de yeen gözel bir barmag boydan gıssaa li li li liyyy. Iki cigara bi pakeeeet gayınbabanında.

ZelalEy varvara varvara Ayva doldur şalvara Azmış dişlek kaynana Tırmalıyor düz duvara. Biz bir gelin aldık ki dondurma bebek gibi gelinimiz de yeen gözel bir barmag boydan gıssaa li li li liyyy aldık oğlumuza gızıızıııı azrail görsün yüzüzüüü lililililililil gelin damat bu yanaaa alkış çalmayanı allah alaaa li li li liyyy balon patladıııııı gaynana çatladıııı li li li liyyy iki cigara bi pakeeeet gayınbabanında kesesine berekeeeet li li li. Egilir egilir koseden bakar Baktigi kosenin tasini yikar Ele diken ise bana gul kokar Gulu dikeninden ayirmasinlar.

MELİH KABAK - 15634. Ak giymiş kara giymiş Dalları yer değmiş Damat namaz kılarken Gelin tavuğu yemiş. Lililyyyy - Sarı taksi geliiyy dağı daşı deliiyyy ablam gelin gediiy sıra da baa geliiiyy.


Ay Dogar Elek Gibi Oyna Urfalim Oyna Testo Sahap Akagun Mtv Testi E Canzoni


Biz Bir Gelin Aldik Dondurma Bebek Gibi


Biz Bir Gelin Aldik Dondurma Bebek Gibi


Biz Bir Gelin Aldik Dondurma Bebek Gibi


Biz Bir Gelin Aldik Dondurma Bebek Gibi


Sinan Isler Oyna Maraslim Oyna Youtube


Mehmet Caglar Gelin Aldik Hilvandan Youtube


Sahap Akagun Ay Dogar Elek Gibi Oyna Urfalim Oyna Youtube


Sinan Isler Oyna Maraslim Oyna Youtube


Ay Dogar Elek Gibi Youtube


Biz Bir Gelin Aldik Dondurma Bebek Gibi


Bilal Kutlubay Bilal Nadir Twitter


Biz Bir Gelin Aldik Dondurma Bebek Gibi


Dondurma Bebek Gibi Yusuf Guler Starmuzikevi 05353694738 Youtube


Related Posts