Bilgisayardan Iphone 5s Resım Atma - EaseUS MobiMover Free programı ile iTunes kullanmadan bilgisayardan iPhonea dosya gönderebilirsiniz. Dilerseniz bize sadece 1 dknızı ayırarak ücretsiz bağış yaparak destek.


Iphone Resim Atma En Basit Yol I Tunes Ile 2017 Guncel Youtube

Sonra SYNC diyince direk o klasördeki bütün resimleri iphone a atıcaktır.

Bilgisayardan iphone 5s resım atma. Bilgisayarınızda Fotoğraflar uygulamasını açmak için. Telefonunuzda çıkan pencerede Güven butonuna tıklayın. Ayrıca iCloud Fotoğrafları sayesinde fotoğraflarınızı tüm aygıtlarınızda kullanılabilir hale getirebilirsiniz.

Apple iPhone cihazıyla dünyayı etkisi altına aldı ve telefonların gelişiminde büyük. Ayrıca iPhone 4ten bilgisayara fotoğraf atma için kolay bir yoldur. Bu sefer de bu işlemin tam tersi yani bilgisayardan iPhonea ve benzer şekilde iPade resim kopyalama ile ilgili bir yazı paylaşalım istedik talep üzerine.

Cihaz kilitliyse bilgisayarınız cihazı bulamaz. Fotoğraflar Resimlerim butonundan Klasörü seç Tamam Uygula. Aynı zamanda iphonedan bilgisayarınıza kablosuz dosya transferini de anlattık.

Uygulamayı indirin ve bilgisayarınıza yükleyin. Orda itunesta iphone a bas soldaki kısımdan. Yada resimlerinin olduğu bir klasörün içine yeni bir iphone adında klasör aç ve içine istediğin resimlerini at.

ITunes Güncel Sürüm İndir. Httpbitly2Ritk8gVideomuz işinize yaradı mı. Fotoğrafları iPhonedan bilgisayarınıza aktarın.

Bilgisayardan iPad ve iPhonea Resim ve Video Aktarımı Geçtiğimiz ay iPhonedan Bilgisayara Resim ve Video Aktarımı ile ilgi bir yazı paylaşmıştık. IPhoneu USB kablo aracılığıyla bilgisayara bağlayın. Lütfen aşağıdaki adımları izleyin.

Orda photosdan bilgisayarında resimlerin olduğu bir klasörü seçi. Iphonea itunes olmadan ve kablosuz biçimde dosya nasıl aktarılır konusunu el. IPhone ile diğer aygıtlar arasında AirDropu kullanarak ve e-posta ilişikleri göndererek de dosya aktarabilirsiniz.

IPhone iPad veya iPod touchınızdaki fotoğrafları ve videoları Macinize veya PCnize nasıl aktarabileceğinizi öğrenin. IPhonedan PCye Fotoğraf Atma iTunes Olmadan Nasıl Yapılır. Püf Noktası iPhonedan Bilgisayara - Bilgisayardan iPhonea Veri Aktarma Nasıl Yapılır.

Türkiyenin lider iletişim ve tekn. IPhone - iOS Genel Destek. Anlatacağımız yöntem iPhone 3 iPhone 3GS iPhone 4 iPhone 4S iPhone 5 iPhone 5c iPhone 5s iPhone 66 Plus iPhone 77 Plus iPhone 88Plus ve iPhone X gibi tüm Apple marka akıllı telefonlar ile iOS işletim sistemi kullanan tüm mobil ürünleri için geçerlidir.

Telefonunuzu ve kilidini açın. ITunes olmadan iPhonedan bilgisayara bilgisayardan iPhonea eski iPhonedan yeni iPhonea veri aktarmanıza izin veren drfone çok detaylı tasarlanmış işlevsel programİşletim sistemi ve veri türü fark etmeksizin müzik video fotoğraf sms rehber ve dahası cihazlar arası dosya aktarımını. Yukarıda anlattığımız yöntem en güncel iTunes yazılımı üzerinden olup iPhone 3 iPhone 3GS iPhone4 iPhone 4S ve iPhone 5 olmak üzere tüm.

ITunes kullanmadan bilgisayardan iPhonea nasıl dosya gönderileceğinin yanıtını bu yazımızda. Yani iTunes telefonunuzu gördükten sonra izlemeniz gereken yörünge şu şekilde. Iphone kısmında photos olucak.

İlk önce iPhoneunuzu dosya aktarabilen bir USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın. Dosyaları iPhone ile bilgisayarınız arasında aktarma Dosyalarınızı Windows PCler de dahil olmak üzere tüm aygıtlarınızda güncel ve erişilebilir tutmak için iCloud Driveı kullanabilirsiniz. Turkcell teknoloji danışmanınız iPhonenunuza bilgisayarınızdan nasıl fotoğraf ya da video yükleyebileceğinizi açıklıyor.


Bilgisayardan Iphone A Foto Video Atma Silme Itunes Iphone Kullanimi 2019 Youtube


Bilgisayariniz Ile Ios Veya Ipados Aygitiniz Arasinda Dosya Paylasmak Icin Itunes U Kullanma Apple Destek Tr


Bilgisayardan Iphone Ve Ipad E Resim Aktarimi Iphone Ve Ipad Turkiye


Iphone Dan Bilgisayara Foto Atma Ve Bilgisayardan Iphone A Fotograf Atma Youtube


Bilgisayardan Iphone A Resim Fotograf Aktarma Cepkolik Com


Bilgisayardan Iphone A Fotograf Atma Ve Silme Youtube


Iphone Dan Bilgisayara Bilgisayardan Iphone A Veri Aktarma Nasil Yapilir Tamindir


Iphone Dan Bilgisayara Fotograf Atma Aktarma Birkarefotograf


Bilgisayariniz Ile Ios Veya Ipados Aygitiniz Arasinda Dosya Paylasmak Icin Itunes U Kullanma Apple Destek Tr


Iphone Dan Bilgisayara Fotograf Atma Aktarma Birkarefotograf


Bilgisayariniz Ile Ios Veya Ipados Aygitiniz Arasinda Dosya Paylasmak Icin Itunes U Kullanma Apple Destek Tr


Bilgisayardan Iphone Ve Ipad E Resim Aktarimi Iphone Ve Ipad Turkiye


Iphone Dan Bilgisayara Fotograf Atma 2021 Programi Itunes


Iphone Hard Reset Atma 5 6 7 8 X Xmax 3utools Viyolens Viyolens


Related Posts