Bebek Hırkası Kol Kesimi - Ön 40 ilmek başlanıp 16 sıra çift lastik yapılır. Bebek Yeleği Ve Hırkasında Kol Kesimi Nasıl Yapılır Bugün sizlere bebek yelekleri amacıyla kol ve yaka nasıl kesilir onu göstereceğim.


Bebek Yeleginde Kol Yaka Kesimi Gerektirmeyen Model Nazarca Com Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Baby Outfits

- 86 sıra uzunluğa ulaştığında kol kesimi için iki kenardan her 2.

Bebek hırkası kol kesimi. Modeli yapılışı olsun tığ işi yelek modeli. Kız ve erkek bebekler için güzel ve kolay renkli çok renkli örgü hırka modelleri ve. 6 Her iki taraf 9-6-5 şeklinde 3 defada eksiltilir.

Kesim bittikten sonra omuza kadar kesim yapmadan örgüye devam ediyoruz. Çeyizlik yelek yapımında şiş örgü yelek. - 82 sıra 19 cm.

İki şişle kol kesimi ve yaka kesimi için ilmek arttırma ve eksilme yöntemiyle tek parça olarak kolayca örülen haroşa örneği ve düz örgü tekniğinden bebekler için örme ceket hırka tarzı basit bir örgü giysisi aşamalı yapılışıyla resimli. Aynı zamanda kol şeklini verebilmek için iki kenardan her 5. Yani klasik kol kesimi 3-2-1 şeklinde olurken bu kol.

Örgümüzü 1 karış 4 parmak ördükten sonra 321 kol kesimi uyguluyoruz. Oval şeklinde yapılan bu kolun kesiliş şekli alışılmışın dışında. Tek Parça Örülen Bebek Hırkası Yapılışı Resimli Anlatımlı.

Bebek yelekleri için yada büyükler için yapacağınız yelek yada hırka kenarlarını nasıl düz çıkaracağınızı bilmiyorsanız videolu anlatımı ile haroşa örgüde yelek kenarı. Hadi hep birlikte dikişsiz kapşonlu bebek hırkası nasıl örülüyor görelim. Örgü boyu 11 lastikten itibaren 18 cm.

Yelekte Koltuk Kesimi Yapılışı Örgü bayan yelek modelleri yapılışı esnasında en çok baş karıştıran zorlayan kısım kol. Eğer aklınıza takılan yerler var ise lütfen yorumlarınızda bunu belirtin. 5 adet ön ve arkalı düz örgü ve haroşa örneği reglan kol kesimi örnekli mavi pembe ve.

Kalan 24 ilmek omuz için 14-10 ilmek olarak 2 defada kesilir. Bebek hırkası modelleri serin sonbahar ve ilkbahar günleri ve soğuk kış mevsimi için yeni doğan ve 1-2 -3 yaş kız ve erkek bebeği için şişle örme el örgüsü hırkalar. Sırada 1 kere 3.

Misinalı şişle 80 ilmek yakadan başlamalı hırka veya yelek yapılışı ya da. Lastiksiz bir örgü modelinden. Hırkamızda kol kesimi de yok.

We hope you find what you are searching for. Kanalımın ana sayfasında sağ üst köşede Facebook instagram sembolleri ile sayfama erişim sağlayabilir daha detaylı fotolar ve modeller görebilir sipariş v. Yani klasik kol kesimi 3-2-1 şeklinde olurken bu kol yapılışında nerede kaç ilmek kesilmesi gerektiği resim üzerinde gösterilmekte.

25 cm 11 lastik örgü yapılıp haraşo örgüye geçilir. 1- 236 renk nolu iplikle 80 ilmek başlanır. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Çocuk kazağı örerken kol kesimi nasıl yapılır. El örgüsü ceket palto manto gibi değişik renkli ince ve kalın yün iplerden. Gri bebe yünü 3 numara şiş Düğme Yapılışı.

Enseye geldiğimizde örgümüzün 2 tarafından 15er ilmek bırakıyoruz ortada kalan 30. Haraşo Bebek Hırkası Koltuk Altı Kesimi. Örgü kazak yaparken en çok tercih edilen kol kesim tekniği ni sayılı olarak ve kol birleştirme yi anlatan yine resimlerle sizlerle paylaşıyoruz.

Kesimi yapılışı ve yaka kesimi yapılışı bölümleridir. 1 düz 9 haroşa 1 düz kalan ilmekler haroşa sağ ve sol düz ilmeklerin yanından 5 haroşa da 1 er eksilt kol altı kesimi 3 1 1 1 olarak kes KOL 45 ilmek başla sadece haroşa örülecek 10 haroşa sırasında sağ ve sol taraftan 1 er ilmek artırarak ör. Çocuk kazağı yaparken kol kısmını örmeye bilek kısmından başlanır.

2- 14 diş haraşo örülüp 8 diş 236 renk nolu iplikle 1 diş 86829 renk nolu iplikle 1 diş işaretinden yine edilerek örülür. Sırada 1415 kere 1 ilmek arttırarak örgüye devam edin. Dilerseniz örnek koyarak da bu hırkayı örebilirsiniz.

Kız Bebek Hırkası Yapılışı Merhaba hanımlar bu günde harika bir kız bebek hırka yapılışı anlatacam ARKA. 5 160sırada ilmekler 44-44 şeklinde ayrılır. 4 118sırada kol kesimi için sağdan ve soldan 6şar ilmek kesilir.

Basit yelek yapımı 1 2 yaş alıntıdır. Düşük kol hırka modellerinden. Örgüde Kol Kesim Sayıları Ve Kol Birleştirme.

Ön patta 8 ilmek haraşo 1 ters ilmek var. Örgüde kesim teknikleri o kadar çok ki. 1-2 yaş bebek için misinalı şişle bebek hırkası kaç ilmekle başlanır.

Anasayfa Bebek Örgü Modelleri ve Anlatımlı Yapılışları Takma Kollu Bebek Hırkası Bebek Örgü Modelleri ve Anlatımlı Yapılışları Burada Herşey Var El Yapımı Hobiler Sarı yeşil ve pembe renkli yün iplerden enine çizgili olarak düz örgü modelinden bebeklere şişle yapılan hırka örneğinin kol kesimleri takma kol modelinde örülmüştür. Koltuk kesimini 2 taraflı yapıyoruz. 1 60 ilmek ile başlanır.

3- Sonraki sıradan. Bebek hırkası yapılışları arıyorsanız bu örneği çok beğeneceksiniz. Son zamanlarda düşük kol örgü modelleri çok örülüyor.

17 Kasım 2017. Acemi örgücüler için yapması kolay yaka ve kol kesimi olmayan basit güzel bir model. 27Eki2015 - This website is for sale.


Reglan Kol Kesimi Reglan Arm How To Knit Youtube Orgu Egitimleri Tig Isleri Orgu


Pirinc Ornekli Sahte Cep Suslemeli Yaka Ve Kol Kesimi Kolay Cocuk Yelegi Yapimi 1 Yas By Hatice3 Bebek Yelek Erkek Bebek Erkek Bebek Esyalari


Vestidos Vslentina Panosundaki Pin


Reglan Kollu Orgu Cocuk Hirkasi Turkce Videolu Nazarca Com Orgu Tig Isleri Bebek


Orgu Kazak Yaparken En Cok Tercih Edilen Kol Kesim Teknigini Sayili Olarak Ve Kol Birlestirmeyi Anlatan Yine Resimler Baby Knitting Patterns Orgu Makinesi Orgu


Acemi Orguculer Icin Yapmasi Kolay Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Basit Guzel Bir Model Basit Yelek Yapimi 1 2 Yas Alintidir M Baby Knitting Patterns Yelek Orgu


Nesibe Orgi Panosundaki Pin


Takma Kol Kesimi Yapilisi Orgu Kasnagi Orgu Egitimleri Orgu


Orgu Panosundaki Pin


Iki Sisle Kol Kesimi Ve Yaka Kesimi Icin Ilmek Arttirma Ve Eksilme Yontemiyle T Tricot Gratuit Phildar Modele Tricot Layette Gratuit Modele Tricot Bebe Gratuit


Hirka Kolu Nasil Kesilir Hirka Moda Kulvar Orgu Hirkalar Tig Isi Ceket


Hercai Yelek Yapimi 3 Duz 1 Buz Orneginde Kol Kesimi Olmayan Kolay Yelek Tarifi 3 4 Yas Orgu Dantel Ve El Isleri Si Baby Knitting Patterns Orgu Bebek Etek


Renkli A Plerle A Ra Len Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay A Ocuk Yeleaÿi Yapa Ma 4 Yaaÿ Children Ssweaters Con Imagenes Ropa Para Bebe De Ganchillo Vestidos Para Bebes Vestidos Para Ninas


Phones Panosundaki Pin


Related Posts