Bebek Yeleğinde Kol Kesimi - Modeli yapılışı olsun tığ işi yelek modeli. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.


Nazli Panosundaki Pin

Diğer bebek yelek modeli videolarını izlemeyi unutm.

Bebek yeleğinde kol kesimi. Ajurlu Dantel Süslemeli Çocuk Jile Tarifi. Her yırtmaç arası 4 sıra örerek 2 diş haraşo yapılıyor. Alize yelek ipi ile 9 numara tığ sarfedilen Nohut numuneli Bayan yelek modeli.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Örgüde kesim teknikleri o kadar çok ki. Bebek Yeleği Ve Hırkasında Kol Kesimi Nasıl Yapılır Bugün sizlere bebek yelekleri amacıyla kol ve yaka nasıl kesilir onu göstereceğim.

Bebekler Için Örgü. Je hebt zwangerschap werk en overdracht meegemaakt en nu ben je helemaal thuis en begin je te bestaan met je baby. Yani klasik kol kesimi 3-2-1 şeklinde olurken bu kol yapılışında nerede kaç ilmek kesilmesi gerektiği resim üzerinde gösterilmekte.

Kol38 ilmekle örgüye başlanır. Örgüde Kol Kesme ve Düz Kol Kesme Nasıl Yapılır. 10Eki2021 - Pinterestte Zehracigdem Sisman adlı kullanıcının Örgü modelleri panosunu inceleyin.

Bundan sonra iki sırada 1 er tane kesilerek kol. Örgü kazak yaparken en çok tercih edilen kol kesim tekniğini sayılı olarak ve kol birleştirmeyi anlatan yine resimlerle sizlerle paylaşıyoruzOval şeklinde yapılan bu kolun kesiliş şekli alışılmışın dışında. Örgü örerken arka beden kol kesimi ile ön beden kol kesimi arasında küçük de olsa farklılıklar vardır.

17 Kasım 2017. Yeni başlayanlar amacıyla Kol oyuntusu yapılmadan örülüyor. 2 3 yaş - Örgü resimli anlatımlı örgü sitesi.

Als je thuis bent heb je misschien het gevoel dat je geen idee hebt wat je doet. Aşağıdaki videoların yardımı ile kol kesme ve düz kol kesme tekniği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Selamalr sevgili arkadaşımben deniz temalı hırkanızdan ördüm elinize salık harika olmuşkoltuk altına kadar geldimreglan kol için üç ilmek kesin yazmışsınızkol ayrımından sonra reglan kol kesimini anlatabilirmisiniz acabaörgü elimde kaldı vallaher ksimden sonra kaç sırada bir kesiyorsunuzbide üç ilmeği keserken birliktemi örüyorsunuztakıldım kaldımacil.

Yakadan başlamlı bebek yeleğinin kol kesimi nasıl yapılır. Yeleğe önü amacıyla 5 Askı süsleri amacıyla de 2 düğme daha kullanılıyor. Bebek örg ü 03 January 2021.

Anlatimli yelek modelleri anlatımlı bebek yelek modelleri anlatımlı yelek modelleri anlatımlı örgü yelek modelleri bebek yeleği kol kesimi bebek yeleğinde kol kesimi haroşa yelek modelleri yelek kesimi yelek kol kesimi yelek modelleri anlatımlı yeleklerde kol kesimi. Deze tips kunnen zelfs de meest ongeruste eerste-voogden helpen om in een oogwenk aan een baby te denken. Ajurlu Dantel Süslemeli Çocuk Jile Tarifi.

Yelek Ve Süveterde Kol Kesimi Nasıl Yapılırbebek Yeleğinde Kol Kesimi örgüdekolkesimi. Artırma işlemi 1 sırada yapılır 2nci sıra artırmadan örülür bu şekilde 40 sıra kadar örün sonra kol için artırılmış kısımdaki 42 ilmeğin içinden iplik geçirip ayırın önarkaön kısmını direk örün hırka boyunun uzunluğunu istediğiniz kadar ördükten sonra yine beş sıra haroşa ile. şiş örgü yeleklerde oyma kol ve V yaka kesimini aynı anda anlattım yapmak isteyenlere yardımcı olmuşumdur inşallahhttpsyoutubeLJpk5W669Dkfacebook.

Çeyizlik yelek yapımında şiş örgü yelek. Daha eskiden nohut modeli ile patik çalışmasını paylaşmıştık. Eğer aklınıza takılan yerler var ise lütfen yorumlarınızda bunu belirtin.

Tığ İşi Yeleğin Kol Ve Yaka Kesimi Yapılışı. 2 3 yaş - Örgü resimli. Yakadan başlamlı bebek yeleğinin kol kesimi nasıl yapılır.

Şimdi ise bir bebek yeleğinde nasıl duracağını göreceksiniz. Kesimi yapılışı ve yaka kesimi yapılışı bölümleridir. örgü baby knitting patterns tığ işleri hakkında daha fazla fikir görün.

Tığ işi Nohut numuneli Kadın Yelek Modeli 36 bedenden 50 vücuda kadar yaka kol kesimi numune yapılışı kıyı biyesi ile gösterilmekte videolu anlatılmakta. Sonra 11 ilmek haroşa örüp bir ilmek lastik bölümünü ayırmak amacıyla 1 adet selanik ters ilmek koyun ve 5 ilmek lastik amacıyla haroşa devam edin. Kibar Bayan Yelek Arka Kol Kesimi Yapılışı.

MerhabalarBugün sizlere yelek ve süveterlerde kol kesimini anlatıcağımUmarım faydalı olurSelamlarinstagram sayfam için aşağıdaki linki. Kol kesimi amacıyla 2 ilmek örülür 2 ilmek atlatılır bu biçim de 5 çift örülerek kol kesimi yapılır. Yakadan Başlamalı Dikişsiz Spor Yeleği 1.

Yan dikiş evresinde 17 ilmek haroşa devam edin 6 ilmek burgu alanı amacıyla düz devam edin. Yelekte Koltuk Kesimi Yapılışı Örgü bayan yelek modelleri yapılışı esnasında en çok baş karıştıran zorlayan kısım kol. Askılara Toplam da adet Yırtmaç yapılıyor.

Artırma işlemi 1 sırada yapılır 2nci sıra artırmadan örülür bu şekilde 40 sıra kadar örün sonra kol için artırılmış kısımdaki 42 ilmeğin içinden iplik geçirip ayırın önarkaön kısmını direk örün hırka boyunun uzunluğunu istediğiniz kadar ördükten sonra yine beş sıra haroşa ile. BEBEK YELEĞİNİN KOL KISMININ NASIL YAPILDIĞINI ÖĞRENELİM. 44 cm oluncaya kadar düz örgü örülür.

NAZLIELİŞİ 06 March 2018. Sevdanın Örgü Evi 15 January 2018. Merhaba arkadaşlar bu video da sizlere bebek yelek modeli arkda kol kesimi nasıl yapılır bunu gösterdik.

Yaka ve kol kesimi amacıyla rüksan hanımın anlatımına bakabilirsiniz.


Bebek Yeleginde Kol Yaka Kesimi Gerektirmeyen Model Nazarca Com Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Baby Outfits


Bebek Yeleklerinde Kol Ve Yaka Kesimi Nasil Yapilir Youtube Bebek Yelek Yelek Bebek


Bebek Yelegi Kol Kesme Orgu Orgu Egitimleri Baby Knitting Patterns


Bebek Yeleginde Kol Yaka Kesimi Gerektirmeyen Model Nazarca Com Ropa Tejida Para Nina Ropa Tejida Para Bebe Vestidos Para Bebes


Tunus Isi Yelek Kol Kesimi On Nazarca Com Baby Knitting Patterns Tig Isleri Orgu


Renkli Iplerle Orulen Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay Cocuk Yelegi Yapim Orgu Teknikleri Jackestricken Jackestrickend Baby Knitting Patterns Orgu Bebek


Burgu Desenli Cepli Kol Kesimi Olmayan Kolay Cocuk Yelegi Tarifi 4 5 Yas By Hatice4 Baby Knitting Patterns Orgu Bebek Kazak Modelleri


3 Duz 1 Buz Orneginde Cicek Suslemeli Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay Cocuk Yelegi Yapimi 3 4 Yas Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Orgu


Bebek Cocuk Yeleginde Kol Kesme Sekilleri Orgu Egitimleri Orgu Orgu Motifleri


Haraso Olarak Orulen Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay Bebek Yelegi Yapimi 1 2 Yas Baby Knitting Patterns Orgu Bebek


3 Duz 1 Buz Orneginde Fiyonk Suslemeli Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Kolay Cocuk Yelegi Yapimi 1 Yas Baby Knitting Patterns Orgu Fiyonklar


Bebek Yeleginde Kol Yaka Kesimi Gerektirmeyen Model Nazarca Com Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Kiyafetler Elisi


Onler Kruvaze Olarak Orulen Cepken Nasil Orulur Kuzularin Sessizligi Yelek Modeli 3 Yas Youtube Baby Knitting Patterns Orgu Bebek


Yakadan Baslama Haraso Ve Ajur Desenli Cicek Suslemeli Kolay Bebek Yelegi Tarifi 1 2 Yas Bebek Yelek Baby Knitting Patterns Orgu


Related Posts