Bilgisayardan Icloud Kapatma - ICloud ayarları aygıtınızdaki hangi uygulamaların güncel kalmak için iCloudu kullanacağını belirlemenize olanak tanır. Iphoneumu bul u bilgisayardan kapatma ve icloud ile iphone arasındaki bağlantıyı koparm.


Bilgisayar Uzerinden Iphone Umu Bul Kapatma Teknoseo

2 Bilgisayardan iPhonenumu bul kapatma.

Bilgisayardan icloud kapatma. Yalniz iTunes hesabimda para olduğu için silemiyorum. Bilgi işlem penceresi bölümünde cihazın. ICloud hesabında olduğu gibi cihaz silme işlemini kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Öncelikli olarak buraya tıklayarak iCloudun sitesine kullanıcı adı ve şifremizi yazarak giriş yapalım. Bu işlem tamamlandığında boş bir iCloud hesabı kalır ve yeni bir Apple Kimliği oluşturabilir veya başka bir iCloud. Son Silinenlerde Sil veya Tümünü Sili kullanırsanız ya da macOSte Çöp Sepetini boşaltırsanız dosyalar kurtarılamaz.

ICloud Apple iPhoneunuzda çektiğiniz fotoğrafların hem bilgisayarınızdan hem de iPadinizden. Ayarlarda iPhonedaki iCloud hesabını silin Öncelikle bir iPhone veya iPadin iClouddan silinmesinin en kolay yolu cihazdır. Bu dört adımda iCloud hesabınızı iPhone veya iPadinizden etkili bir biçimde kaldırabilirsiniz.

Onlarıda silmek için tamamen icloud hesabınızı silmeniz. Konumlandırma sonuçlandığında cihazınızın. IPhoneumu bul kapatma 2016 işlemi için öncelikle bilgisayardan bu işlemi nasıl yapılır bir bakalım.

5 Apple Store Akasya Direk Randevu Linki. Karşınıza iCloud ekranı açılacaktır. Merhaba ben çok apple kimliği oluşturdum telefon izin vermiyor onu nasıl silebilirim ayfon6.

Yaptıklarınız daha önce eşlenmiş fotoğrafları etkilemeyebilir. Apple Müzik uygulamasını açın. Eğer işletim sistemi yeniden yüklemesine de bir şans vermek isterseniz yazılımı yeniden yüklemek için bilgisayardan iCloud ile yedekleyip ve Apple hesabınızdan çıkış yapıp iTunes ile en güncel sürüm ile flashlamanızı öneririm.

Rabia selin turkanoglu 01122020 1813. Dikkat etmeniz gereken nokta bu aşamada sağ tarafta yazan iPhoneu Sil menüsüne tıklamayın. IPhoneumu bul özelliğini kapatma bilgisayardan.

Icloud u bulup fotoğrafları eşleşmeye kapalı hale getirin burada kritik nokta telefonda tut demek aksi takdir de kapattığınız herşey telefondan da silinebilir. IPhoneunuzu satmaya takas etmeye veya başkasına vermeye hazırlanıyorsanız iPhoneumu Bul özelliğini kapattığınızdan emin olun. 4 Apple Store Zorlu Center Direk Randevu Linki.

İki faktörlü kimlik doğrulama kullanıyorsanız sildiğiniz aygıt güvenilir aygıtlar listenizden çıkarılır. ICloud hesabının silinmesini onaylamak için Sil butonuna dokunun. ICloud Com Adresine Git.

Ekranınızın üst kısmındaki menü çubuğunda yer alan Müzik Tercihler seçeneğini belirleyin. Settings ayarlar - icloud. Öncelikle bu özellik iCloud uygulamasında yer alır uygulamanın işlevi aktif olduğunda iPhone cihazın uzaktan.

ICloud ile yedeklemenizi fotoğraf gibi şeylerin gitmemesi için belirttim ve Apple hesabınızı da çıkış yapmanızı boşu boşuna. Tüm aygıtlara dokunalım ve kaldırmak istediğimiz cihazı seçelim. Ben burada Ozi yazan cihaza tıklayarak iPhone Bul penceresinde Ozi cihazının güncel bilgilerine erişebiliyorum.

Apple Music veya iTunes Match e abone olmazsanız Arşivi Eşzamanlayı açma. Iphone bul kapatma bilgisayardan iphone bul bilgisayardan kapatma. IPhoneumu Bula ve diğer iCloud özelliklerine erişebilmek için iOS aygıtınızda veya Macinizde iCloudu ayarlayın.

Httpbcvcv1jzhjxVideomuz işinize yaradı mı. ICloud ayarlarınızı nasıl değiştireceğinizi veya iCloudu tamamen nasıl kapatacağınızı öğrenin. İster iCloud girişi yapın ister değişik yöntemler deneyin.

Karınıza açılacak olan iCloud iPhoneumu Bul ekranında konumlandırmanın sonuçlanmasını bekleyelim. Para olmasina rağmen nasil silebilirim. Açılan menüde iCloud hesabınıza tanımlı olan.

Bu sayede cihazdan veya Mac bilgisayardan iPhonedaki iClouddan silme yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Bu yazımızda iCloud hesabınızdan iPhoneumu Bul özelliğini kapatma işlemi anlatacağız. Dilerseniz bize sadece 1 dknızı ayırarak ücretsiz bağış yaparak destek olabilirsini.

Tek yapmanız gereken Macinizdeki Apple menüsünü açın ve Sistem Tercihlerine gidin. Merhaba iCloud hesabimi kalici olarak silmek istiyorum. Herhangi bir durumdan dolayı bu özelliği kapatma ile ilgili bilgisayardan ya da telefondan iCloud iPhoneumu bul nasıl kapatılır bunu anlatacağım.

Bu nedenle iClouddaki özellikleri bilgisayardan seçerek kapatma seçeneği de vardır. Bilgisayardan iPhonea resim atma işlemi aşağıdaki seçeneklerle çok kolay. 3 iCloudun kapalı olup olmadığını kontrol etme.

IPhone Bul özelliği ile kullanıcılar telefonlarını bir noktada kaybettiklerinde veya çaldırdıklarında harita üzerinden o an nerede olduğunu görebiliyor. Burada icloud hesabınızdan silmek istediğiniz iPhonea tıklıyoruz. Genel sekmesine gidin ve Arşivi Eşzamanlayı seçerek bu ayarı açın.

IPhone iPad veya iPod touchınızda Bul özelliğini kapatma Bul kayıp veya çalınmış bir aygıtı bulmanıza yardımcı olabilir. Bu ekranda iPhone Bul butonunun üzerine tıklayarak giriş gerçekleştirelim. Bilgisayardan iPhone ve iPade Resim Atma Bilgisayardan iPhone ve iPade resim atma nasıl yapılır.

Açıldıktan sonra iCloudu tıklamanız ve seçimini kaldırmak için hangisini seçmeniz yeterlidir.


Icloud Iphone Umu Bul Bilgisayardan Nasil Kapatilir Teknohall Yeni Nesil Teknoloji Cozum Rehberi


Icloud Com Sayfasinda Iphone Umu Bul Ozelligini Kapatmak Teknodestek


Windows Icin Icloud U Ayarlama Ve Kullanma Apple Destek Tr


Icloud Iphone Umu Bul Bilgisayardan Nasil Kapatilir Teknohall Yeni Nesil Teknoloji Cozum Rehberi


Bilgisayardan Iphone Bul Kapatma Garantideki Iphone Icin Iphone Bul Kapatma Youtube


Icloud Iphone Umu Bul Bilgisayardan Nasil Kapatilir Teknohall Yeni Nesil Teknoloji Cozum Rehberi


Windows Icin Icloud U Ayarlama Ve Kullanma Apple Destek Tr


Icloud Nasil Kapatilir


Icloud Ayarlarinizi Degistirme Apple Destek Tr


Icloud Iphone Umu Bul Bilgisayardan Nasil Kapatilir Teknohall Yeni Nesil Teknoloji Cozum Rehberi


Icloud Iphone Umu Bul Bilgisayardan Nasil Kapatilir Teknohall Yeni Nesil Teknoloji Cozum Rehberi


Icloud Ayarlarinizi Degistirme Apple Destek Tr


Masaustu Ve Belgeler Dosyalarinizi Icloud Drive A Ekleme Apple Destek Tr


Windows Icin Icloud U Ayarlama Ve Kullanma Apple Destek Tr


Related Posts